26 september 2010

Höst draperi...
Vet inte var skärpan hamnade här.

Läckra färg skiftningar.

Kompletterad med plättar i luften, blev bättre.

Vilken härlig helg! sommar värme! Hjälpte dottern och hennes M med att flytta, det gick smidigt, hann med en fika i M;s föräldrars fina trädgård, och sen var det uppvaktning på kvällen,trevligt.
I dag har jag lagt ner all tid i trädgården, äntligen har alla lökar kommit i jorden.
Det går ju inte att bara stoppa ner dom utan det utlöser en kedjereaktion när man börjar.
Lökkartongen ska med det ska grävas och man kan ge sig sjutton på att det redan ligger en liten lök där redan, lite ogräs rensas bort samtidigt och vips är skottkärran full så man måste tömma den innan man kan fylla den med jord som måste kompletteras över lökarna.
Och så fick liguster bollen flytta för den har varit så ful i sommar knappt några blad alls, den fick ge plats åt buxbom och ett zebra gräs.
Tog mej äntligen tid att täta fogarna som rört sig på vinterträdgårdens bläck och rundgrävt runt nästan alla buskar så nu är jag nöjd för i dag.

4 kommentarer:

slottsträdgårdsmästaren sa...

Snygga draperier...hos oss kommer det inte att planteras en enda lök i höst. Får förlita mig på att de gamla förgyller parken i vår.

Lotta 8`) sa...

Ja, det var verkligen ett snyggt och naturligt draperi :) Jag älskar dessa höstfärger! Mitt vildvin har inte riktigt kommit igång med dem än men snart så :)

Mina lökar kom i fredags så de skall hämtas i morgon och till helgen skall det grävas :)

Ha en bra vecka ♥

Linn sa...

Härligt höstigt! Kram och tack mamsen

Marie Lithén sa...

vackert draperi, detsamma vill jag ha. Å ja tänk vad lite plättar i luften kan göra.) Å din dam är underbart vacker utan sällskap men oj så snyggt det är nu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...