29 augusti 2011

Sofiero-Gunillaberg...Stackars alla utställare som fick stå ut i detta regnande.Det fanns en hel del fint att se på... keramikutställningen som man blev grön av avund av.Den fina flätade inramningen till grönsakerna och dom Gotländska betongkrukorna suck...Har nog inte varit med om värre åskväder som natten till lördagen, det mullrade och blixtrade oavbrutet.Åh så kom jag äntligen till Tage...det var över förväntan...Så bra!!!Som den jättelika 'törnkronan' i ladans tak och duvbona.Alla Liljorna som vajade i 'hagen'.Det fantastiska 'trädet'.Han har verkligen tagit vara på miljön, omgivningarna och förgyllt dom.Får stor lust att riva alla målade staket och ersätta dom Tages patinerade...Här hade vi bättre tur med vädret,uppehåll och solen tittade fram emellanåt ända tills det var dags att åka hem.

2 kommentarer:

Kristina Bonander sa...

Så kul att få se bilder från Gunillaberg. Inte så märkvärdigt skriver du, men visst är det fint med det "lilla" ibland! Allt behöver ju inte vara stort och märkvärdigt.
Ha en skön helg.
Kristina

M/S Design sa...

Kristina:'Inte så märkvärdigt' som jag skrev menade jag berömmande!Han får det att se lungt och harmoniskt ut samtidigt som han lägger till 'utsmyckningar' och det är han mästate på.
Mariana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...