4 januari 2012

Massor av rosa...Är mycket nyfiken på hur det kommer att se ut runt trädgårdslandet i sommar, kommer det bli ett rosa 'hav' eller 'å' av Borstnejlikor där jag satt alla frösådda plantorna innanför raden med Kärleksört som i sin tur står innanför den låga Buxbomshäcken eller kallar man det för kant...det blir nog en rosa chock i alla fall.

Förändringar vid/i trädgårdslandet: en planteringslåda ska bort och en ska flyttas lite, ett fruktträd i mitten som ett blickfång men ett som inte blir för stort så det skuggar förmycket.

Har tänkt att det ska bli en rad med Kronärtskockor innanför den befintliga raden med Sparrisen om jag lyckas med fröna Violet de Provence förstås.

Det ska bli mer grönsaker i lådorna i år blommorna får maka på sig, har använt två till baby plantor på tillväxt och för att jag inte har en aning om vad dom ska planteras någonstans.

6 kommentarer:

Bistels Brenneri sa...

Hei Mariana!
Deilige Roser....og duft av sommer, dine bildere skaper lengsel etter sommer.
Ønsker deg et godt og lykkelig Nyttår i 2012.
Lisbeth

Sabelhagens Olivlund sa...

Underbart med en rosa chock! Jag tycker det låter jättesnyggt, bilden är ljuvlig.
Jag ska också försöka få in mer rosa hos mig.
Ha det gott!
Kram

Sabelhagens Olivlund sa...

Tack för din gulliga kommentar, den värmde verkligen:))
Kram

Staudefeen sa...

Sikke en romantisk sammensætning af stauder og roser - og så med det smukke drivhus i baggrunden. Det får mig virkelig til at længes efter sommeren.

Kh. Marlene

Blomkärringen sa...

Vackert! Det är så härligt att planera inför kommande trädgårds månader. Man blir lycklig bara av att tänka och planera.
Ha det gott!

Monica sa...

oh så dan längtan detta lockar fram,härliga bilder hos dig,är gott i vintermörkret..sitter just nu och ska beställa kronärtskockfrö ,dom är både ett vackert blickfång i trädgården och så goda..
ha en go helg kram Monica

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...