2 september 2012Fotona tagna under Augusti
Rosorna blommar på och dom ser ut att ha klarat regnet ganska bra men det behövs lite ansning.
Var en sväng hos sonen och planterade några växter jag drivit upp och hoppas dom tycker det blev bra.
Grävde upp två vitblommande buskar som fått det lite trångt, dom fick flytta från 'vita rummet' ner till den stora gräsmattan där den ena (Pärlbusken) kommer bli en gräsklipparmardröm om jag inte frilägger mer jord runt den.
Den mesta tiden i dag gick åt att vara hundvakt till den gulligt sällskapsjuka Cesar, helt olik våra hundar som slappar mest hela dagarna så upprävningen av två rosbuskar fick vänta.
I helgen kunde det strykas ett streck på 'att göra listan inne' alla kuddfodral till soffan och fåtöljerna är tvättade och stommarna rengjorda jipppi, men textiltvätt till soffor ger jag inte mycket för, inte märks det sån stor skillnad.
Och B håller på att rensa garaget och fixat en ny och bättre plats för plantskåpet som står där.                                                                                                 (bra med regndagar ibland).


3 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Så vackra rosor!! Syns inte att de behöver ansas:).
En regn dag går väl an, så man hinner lite inne:)).
Ha en fin måndag.
Kram Maria

Skogseva sa...

Aha - det där med gräsklipparmardröm känner jag igen. Maken gnäller ständigt över att han måste köra i så många kringelikrokar för att jag planterar överallt i gräsmattorna. dock är jag nog duktig på att frilägga ordentligt runt mina växter...
Underbara rosbilder!
Kram från Eva

Ruben sa...

Alla dessa vackra rosor!!! Vilka fina collage!

Ha det gott!
/Ruben

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...