16 december 2012

Minns i September...

 Led ut den rosa Clematisen ut ur Buxboms 'hålet' och inte bara upp på ställningen.
 Ganska nöjd med hur det var här i somras.

 Här gjordes en förändring, flera höga växter runt Stjärnmagnoliorna  fick ny plats och några lägre i grönt, lime och blått planterades, ska bli kul att se hur det blir nästa år.
 Schersminerna stammades upp.
 Höstanemonerna måste få stöd och ev flyttas ut en bit i vår, här skulle det även behövas lite bladfärger i gulgrönt och så hålla efter skotten från Rönnspirean  så den behåller sin uppstammade form.
 Den lilla söta rosen måste flyttas i vår det blir aldrig bra med den där, har nu velat i flera år om att den ska flyttas.
Nävorna måste klippas ner trots att dom blommar nästa år för dom blir alldeles för stora, Revsugan får inta ta över grusgången förmycket.

September är en bra månad att gå tillbaka till för att se hur fullt det blir i rabatterna trots att man på våren tvivlar på det när all bar jord syns.

7 kommentarer:

Laila sa...

Bra tips! Inte kom jag på att gå runt med kameran i september och dokumentera. Men kommer definitivt att göra det nästa år, varför inte en gång i månaden!
Ha det gott!/Laila

Meta sa...

Visst är det bra att ha bilder att se på hur det ser ut vad som känns fel, men när våren kommer är det svårt att ta bort nåt, tänk om det blir tomt brukar jag tänka. av den tanken så sätter man nog dit lite för mycket också. tror jag.
Ha en fin söndagskväll.
Kram Meta

Anna Vattenkanna sa...

Bra att summera och analysera nu när man har lite distans till det hela. Ska nog göra detsamma under julhelgen då jag har lite ledigt. Bra tips!

Kram

Sabelhagens Olivlund sa...

Perfekt att gå tillbaka och se hur det var. Man tror ju ofta att man kommer ihåg till nästa år, vilket man oftast inte gör:)).
Din trädgård är så fiiin! Gillar dina bilder jättemycket.
Ha det gott.
Kram Maria

Törnrosa sa...

"Ganska nöjd"...hmm, det var väl ändå ganska milt sagt då man tittar på dina vackra bilder från din härliga trädgård.
Hej och kram

Anna-Maria sa...

HUr fint som helst! Jag håller med Törnrosa: Ganska nöjd, du ska vara jättenöjd! Jättevackert, jag skulle gärna hälsa på! :D Jag brukar också försöka lägga på minnet lite saker till nästa år, nävorna hör till det ocskå!kram Anna-Maria

Blomkärringen sa...

Så vackra septemberbilder! Jättefina kombinationer och vyer du har!
Blomkärringen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...