4 april 2013

Utlottning av biljetter till Trädgårdsmässan...

Jag har fått möjligheten att lotta ut två biljetter till Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan den 11 till 14 april!

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att beskriva vad som är viktigt för dig när du inreder din balkong eller uteplats med några rader här på bloggen.
Tävlingen är öppen till på söndag 12.00 och vinnaren presenteras senare samma dag.

Julros inhandlad på Trädgårdsmässan förra året.

6 kommentarer:

Törnrosa sa...

Jag kan aldrig få nog av julrosor, varken på foto eller i trädgården.
Hej hopp!

Ranten sa...

Det blir nok litt langt for meg : ) God helg!

Camilla, Galen i grönt sa...

En balkong med riktigt stora krukor är viktigt för mig. De ger insynsskydd om de placeras på rad plus att de inte torkar ut lika fort. Krukorna fylls med stora hostor i skuggigt läge eller med höga lukt- eller sockerärtor i soligt läge.

byLinn sa...

För mig som bor i en liten lägenhet är det viktigt att inreda balkongen så den blir en del av vardagsrummet när balkongdörren öppnas på våren och sedan står öppen mest hela tiden fram till hösten. Möblerna går i ton med vardagsrummet och gärna något träd eller hög växt i stor kruka som skapar lite skugga

Elisabet sa...

mitt uterum är min oas,därför är inredningen så viktig,inga nya möbler bara gamla älskade ärvda efter mormor,och så massor av pelargoner förståss o så den sköna gamla soffan, att kasta omkull mig i efter trädgårdspysslet.
elisabet

Veronica sa...

jag inreder inte min balkong alls...har ett persikoträd och i övrigt ganska avskalat förutom vinrankorna, 2 sköna fåtöljer och ett bord! Mao.... Inge bra inredningstips... Mao inga biljetter ;)


//Veronica

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...