1 januari 2014

Första trädgårdsdagen på det nya året...

Molly gammelhunden som varken hör eller ser särskilt bra har en tid grävt vid staketet och då omilt delat plantor av Gullgröna nu hade jag tröttnat så B hämtade jord och jag letade fram lite armeringsnät och la dit, några plantdelar trycktes ner i jorden igen...så nu hoppas vi att hon låter bli att fortsätta gräva efter solrosfröna som fåglarna  släpper ner där.
 Bilder tagna 131229
Mitt nyårslöfte = ska försöka piffa till det lite innan jag tar bilder= ta bort trädgårdsslangar, fulla ogräskorgar, flytta en stol tex. som på bilden ovan, vi får se hur länge det håller för nyårslöften har en tendens att rinna ut i sanden...

4 kommentarer:

Kris Peterson sa...

Sometimes just getting pictures taken is an effort so you can be forgiven for skipping the staging. Enjoy New Year's Day, Mariana!

Sabelhagens Olivlund sa...

Jag tycker du tar jättefina bilder, och har aldrig tänkt på skottkärror som stör. Men jag förstår hur du menar för jag känner igen mig:)
Ha det gott
Kram Maria

lisashus sa...

Jag tycker också du tar jättefina bilder! Tänk, att vi inte har någon vinter alls i år och att trädgården verkar leva trots att det är januari nu...!
God fortsättning på nya året!
Lisa

Unknown sa...

Hej Mariana,
Ja, det där med nyårslöften är trixit:) Men jag undrar om du inte är onödigt hård mot dig själv. Jag har aldrig märkt någon "oreda" när du visar bilder från din trädgård.
Kram,
Charlotta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...