22 oktober 2016

Sparade mobilbilder från i våras...

 Alla övervintrande växter klarade sig bra i växthuset som också gav en mycket bra skörd av tomater, gurka och vindruvor.
  Det ser ut att varit en blöt och mulen vår innan den torra fina sommaren kom
 Här blev det väldigt fullt på sommaren, en liguster planta där skulle behövas tas bort i vår, får försöka komma ihåg det.
Massiv blomning på äppelträdet Lobo, tyvärr så var det inte mycket bin men det har vi åtgärdat genom att vi återigen har bi samhälle.

5 kommentarer:

Laila sa...

Ja, det börjar väl snart bli dags att börja längta till våren... Hoppas era bin klarar vintern. Våra är invintrade sedan veckor och lyssnar man noga kan ,man höra ett svagt surrande. Här får vi äntligen lite regn, bara dugg än så länge men i alla fall.
Kram

Meta sa...

Ja men du så härligt tänk det är inte alls så många månader dit tills dess får vi njuta av det som var och det som kommer till Jul.
Ha en fin helg
kram Meta

Kris Peterson sa...

The apple blossoms were lovely, Mariana! I hope you get lots of rain and some snow in winter so you have another beautiful spring next year!

hagen vår sa...

Hei!
Nydelige bilder fra våren. Man blir glad av slike bilder.
Ha det godt! Anne

Rost och rädisor sa...

Makalös äppelblomning! Ett fantastiskt fruktår på många sätt och här hann bina med att pollinera och extra många humlor tycker jag också det var i år. Perfekt att ha en kupa i närheten. Man märker skillnaden.
Ha det så gott
/Anette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...