28 oktober 2021

Lite bilder från trädgården...

         Kryddbusken levererade massor av blommor under en lång tid denna sommar.

Rosorna blommade fint i den gula rabatten som anlades förra året, däremot har inte pionerna levererat någon blomma ännu. Nytillskott i den gula rabatten blev två limefärgade hakonegräs.

Röset med alla hortensior med underplantering av mörkröda alunrot där alunroten blev nerbetad av troligtvis rådjur.

En av mina keramikfigurerna som sitter ute i trädgården...

Endast en av rosorna i rosrutan bjöd på fin blomning, vill ha massor av vackra rosenbuskar men dom tycker tydligen inte om att växa hos mej...

Det var länge sen förra blogginlägget och sen dess har det skett ändringar som jag inte behärskar ännu så därför ser texter och bilder inte ut som jag vill!!!
 

3 kommentarer:

Kris Peterson sa...

Your garden views are as lovely as ever, Mariana. Roses (and peonies) don't much like my garden either.

Lillianna på Pinktownroses sa...

Hej!
Kryddbusken är verkligen fin och en sån är jag väldigt sugen på att skaffa! Den har ju så fina blommor! Är du nöjd med växtsättet i övrigt?

Håller med dig om att Blogger har fått en del knasiga grejer med text och bild, så jag gav upp och skaffade en ny blogg på ett annat ställe. Först gjorde jag en på wordpress.com som är en gratissajt men där du inte kan göra så mycket ändringar som jag ville göra. Så efter ett bra försök köpte jag en plats på ett serverhotell och flyttade över hela bloggen dit. Nu är det istället väldigt avancerad redigering av layouten så det nästan är för svårt men jag lär mig bit för bit och det finns mycket hjälp att få...

Trädgårdshälsningar
Lillianna
www.pinktownroses.com

gallyadaily sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...