23 oktober 2009

Blått


Funderar på varför jag har så lite blått i min trädgård... för det här är vackert. Det är bara närmast huset på baksidan som dom blå växterna finns.
Där står dom här vackra irisarna som jag tog med från min förra trädgård där dom stod som en gräsrugge i flera år(visste då inte vad det var för något) sen började dom helt plötsligt ett år att blomma med små blommor som blivit större(det var väl näringsbrist tidigare), även denna klematis som jag inte vet namnet på kom från förra trädgården då klättrade den upp i ett gammalt äppelträd.
Den blommar länge och rikligt.
Här finns även ett blåregn som aldrig har blommat, vädd och lavendel och på våren dyker det upp ett par gul/röda tulpaner som kom med i jordklumpen vid klematis flytten, helt fel färger men kan inte flytta dom utan att förstöra rötterna på klematisen så jag får fortsätta reta mej på dom eller ta in dom som snitt tulpaner.

4 kommentarer:

Bistels Brenneri sa...

Heisann!! Blått er veldig fint. Jeg var i Nord-Norge forrige sommer da så jeg masser av blå valmue, de var bare så fine. Det kunne jeg tenke meg å ha i min hage. Ha en God Helg. Hilsen Lisbeth ;o)

M/S Design sa...

Det finns många blå/lila växter som är fina får fundera på en blå rabatt.
Det låter snyggt med massor av blå valmo.
En god helg på dej med.
Mariana

Bistels Brenneri sa...

Hei igjen! Nå har jeg lagt ut bilde av de blå valmuer jeg snakket om. Lisbeth ;o)

M/S Design sa...

Tittade in på din blåa valmo den var fin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...