10 oktober 2009

Mer Keramik


Utomhus pynt, gillar eklövens form.

Blompinne tulpan.

Damerna från förra inlägget men i rätt miljö.

Skärfläcka.

Svarta damer.
Den svarta leran är härlig att arbeta med.

I stället för att sitta och jobba med lera blev det flisning av grenar, slagsmål med brännässlorna i fågelburen, plantering av en rea inköpt kerria och svetsning (helt själv utan hjälp)av en klematis ställning som toppades med keramik tulpaner och tömning av växthuset, det blev en hel korg med tomater.

Älsklingen min bar in min montana (klematis) i vinterträdgården den brukar jag övervintra i växthuset i vanliga fall.

Svårt att gå in när det är så härligt väder.

4 kommentarer:

HelenJ sa...

Härligt inspirerande bilder - jag ska på mitt livs första keramikkurs till helgen och behöver all inspiration jag kan få! =)
Särskilt damerna var underbara, men dem ska jag inte ens försöka mig på. Håller mig nog till kulor för armeringsjärn eller liknande...
Ha en fortsatt bra helg!
/Helen

M/S Design sa...

Hej Helen! Det är roligt att göra dekorationer till arm.järn.
Ha det så kul på kursen och en trevlig helg.

Bistels Brenneri sa...

Hei!! Ennu mere flott keramikk....herlige tulipaner...ser du har brukt oksyd...fin effekt. Jeg liker også å jobbe med med sort leire. Jeg har nettopp arbeidet med sort african...den er veldig grove mye chamot og inneholder mye jern. Blir mye svineri og klin, men den blir riktig flott. Flotte slanke damer du lager :o)

M/S Design sa...

Min svarta har lite charmot och är lättarbetad.
Damerna är enkla men jag gillar den mjuka linjen i dom.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...