15 januari 2010

Längtar till vivor och auriklarnas tid


Tycker om auriklar den här är så ruffigt söt.

Men än så länge ser dom ut så här inget på gång ännu.
Alla mina aurikler är frösådda men det blir inga nya i år .
Första fröna som ska sås är jätte verbena och rosa temynta (monarda) och jag antar att monarda punctata också ska ner tidigt i såjorden likaså blodtopp , myskmadra och drakmyntan man kan undra vad man gett sig in på.
Är egentligen ingen frö odlare men försöker bli bättre och bättre.

Äntligen humana minusgrader i dag (fredag) endast -1 grad så nu är keramikugnen på.

4 kommentarer:

Monica sa...

JA en sådan har jag med, fast jag vet inteh ur blomman ser ut för den har aldrig visat sig,,men är det en sådan som du visar så är den värd att vänta på. Keramik ugn på ,,oh !jag längtar efter en sådan,,jag sålde min 1997,,men jag får nog köpa en ny, för lerfingrar kliar precis som trädgårdslängtan. Spännande att se dina alster, fågelbadet var det hemgjort? mkt fint de lilla man såg under snön. /Mvh Moninca

Annika Christensen sa...

Det var den finaste jag sett. Gillar annars de som är svarta.
Får nog fixa fram lite fler sådana.
ha det gott
Annika

Bistels Brenneri sa...

Heisann! Ser du lengter etter våren, jeg lengter også nå, det er en deilig tid på året vi har i vendte. Takker for fin kommentar på min blog....gleder meg til å komme riktig igang med keramikk. Har hatt mange ukers pause.
En riktig God helg til deg.
Lisbeth :-))

M/S Design sa...

Monica: Fågelbadet gjorde jag för nästan tio år sedan, det är rofullt att jobba med lera.
Annika: Den är söt men favoriten är nog den svarta med ljus rand/kant man får lite ha begär efter dom.
Lisbeth:Har också haft en paus för man kan inte ha för mycket på tork på grund av platsbrist men ska börja igen.
En trevlig helg till er.
Mariana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...