19 februari 2010

Besök på Antikmässan


Arbete pågår och det är rörigt här inne, håller på att plantera om plantor och funderar på hur jag ska göra för att det ska bli mysigare här inne.
Fick upp växtbelysningen som jag fått av far den får nog fart på plantorna.

Tog en dag ledigt och tänkte åka in till stan för en gång skull, ville till butiken Årstiden men ångrade mej på grund av det dåliga vädret tro det eller ej men det snöade!
Dottern skulle göra mej sällskap så det blev Antikmässan i stället och det var riktigt trevligt, mycket fint att titta på.
Det bästa var nog dom säck gjutna sälarna dom var så häftiga (inte antika antar jag),samt robotarna dom imponerade också med sina kärleksfulla rörelser.
Dottern fastnade för en ring som låg lite över vår tolerans nivå på priser 'bara'17 000 kr kostade den och jag fastnade för ett par jalusi dörrar för 22 000 kr.
Så det blev bara mer vita pärlhyacinter dock ej antika.

6 kommentarer:

Magica de Hex sa...

Trevlig helg på dig också!

Bistels Brenneri sa...

Hei!! Antik messa kunne jeg også tenke meg å være med på. Har sett noen programmer på svensk TV. Jeg er så glad i antikk. Håper spirene vokser. Ha det fint.
Lisbeth :-)

Linn sa...

Haha tack för en trevlig dag mamsen! Jo lite över pristoleransen som sagt (; Många kramar

Lotta 8`) sa...

Mmmm.. har nu njutit av härliga bilder och text! Så himla fint du har det i din trädgård! roligt att kunnaklicka upp dina bilder i stort format så de går att fingranska :) Har tittat på ditt vattenlejon, hur det är monterat för jag har gjort ett i keramik och det skall monteras i sommar men vet inte riktigt hur, fick bra tips på din ena bild :) Har också plan på att plantera Hosta i grusgången vi har på baksidan vårt hus, det ser så fint ut med kontrasten grus och gröna blad.

Ha en skön helg, 8`)

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Antikmässor är lika roliga som trädgårdsmässor. Att få gå runt och titta, vända och vrida, är mycket roligt.
Fortsatt trevlig helg
Birgitta

M/S Design sa...

Lisbeth:Det fanns mycket fint att se på.
Linn:Kram
Lotta:Tack så mycket, kul att du gjort ett eget lejon det får du visa sen.
Birgitta:Tror jag föredrar trädgårds mässor.
Ha det bra.
Mariana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...