23 februari 2010

Varmt och kallt


Visst ser det betydligt mysigare ut här, tänk att sitta och ta en sommar lunch och njuta av allt det gröna.
Det mörka paviljong taket är riktigt skönt att ha för ögonen så man slipper sitta och kisa.
Ett tips: jag köper billigt påslakarn och använder till sommar duk, den här har olika mönster på sidorna så det är bara att vända billigare duk kan man knappast hitta.


Inte så inbjudande men verklighet just nu.
Man har svårt att tänka sig grönskan, kalt och kallt och den övre bilden varmt och grönt.

Köpt virknål i dag har inte hållt i en sån på 25 år säkert, vi ska virka mormorsrutor på Handlagets årsmöte och jag har fuskat, sökte mönster och hittade många roliga bloggar med virkning så nu har jag testat och virkat en ruta och den ser ut att vara rätt.

6 kommentarer:

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Virka går jag och har planer på också. En schal i mormorsrutor. Även här är det nog 25 år sedan sist.
Man har ju olika smak :-) och vana (har åkt mycket skidor tidigare i livet men skall egentligen inte syssla med det längre. Utför är helt tabu), men en skidtur i skogen en solig och fin dag kan mäta sig med mycket! Jag lovar!
Ha det gott
Birgitta

Monica sa...

Vilken skillnad,,jag föredrar just nu den gröna sköna bilden,,,suck väck med snön!

Mormorsrutor är nog lite poppis,,för vi tänkte ha en kompisträff för att Jea skulle visa oss hur man virkar mormorsrutor,,jag har med tagit fram virknål idag,,virkat en möösa till en ängel jag sydde i julas. Ha en go dag kram Monica

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Mysigt det ser ut under taket. Misstänker att ni har många trevliga matstunder där:-)

Annika Christensen sa...

Lite skillnad det du....
Jag blir alltis så glad av att titta in hos dig. Alltid så enkelt vackert. Hoppas verkligen att vi ses en dag.
Annika

M/S Design sa...

Birgitta:Jag tror dej.
Monica:Det var lätt att göra en mormorsruta och det krävs nog lite tålamod att få ihop till något, tror jag fortsätter brodera.
Trädgårdsmakarn:Där sitter jag ofta på sommaren.
Annika:Det gör vi nog.
Kram och ha det bra alla.

Marie Lithén sa...

på dina bilder ser ju sommar helt klart mysigast ut, fint du har det. Men ännu så länge njuter jag av vinter och skidåkning. Men tänker allt oftare på mysiga sommardagar som skall komma.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...