26 april 2010

En härlig tid...


Aklejans blad är vacker som en blomma .

En tuva vitsippor har flyttat in i en rabatt.

Blev förtjust i den här julrosen i Helsingborg så den fick följa med hem.

Fick ett par Rhododendron som står och väntar på att få komma på plats.

Hönan som legat så troget och ruvat fick två små kycklingar innan vi åkte, som hon vaktar noga.

Det var kallt och blåsigt i Skåne och våren har nog inte kommit så mycket längre där vi var jämfört med här men det var trevligt.
Kunde inte motstå en dubbel vitsippa och en blå vitsippa och två växter till som står här på kö och väntar på att få komma i jorden.
Det är inte så dumt att fylla år på våren när man tycker om trädgård, så det är till att ta fram spaden och börja gräva, det ska bli kul.

5 kommentarer:

Bistels Brenneri sa...

Hej!! Her er det også deilig vår, men koldt om natten. Jeg er ikke så flink med planter men noen vekster har vi for det meste stauder de klarer seg selv. Jeg liker klematis og kaprefol de er så vakre.
For øyeblikket er jeg mest opptatt av keramikk. Har nettopp fått en avtale i et Galleri, kunst og håndverk butikk om å selge mine keramikk ting der, en veldig populær butikk så dette er spennende.
Du får ha en riktig fin uke.
kos deg i hagen med spaden i hånda.
Klem Lisbeth

Einars matte och Einar sa...

Aha, fördelsedag. Grattis i efterskott. Om man kan få så fina födelsedagspresenter kan det fortfarande vara värt att fylla år. Med åren avtar ju annars intresset för att uppmärksamma dessa dagar. Hoppas de små kycklingarna kan få växa upp och bli duktiga värphöns, inte hamna i klor på rovfågel eller i söndagsgrytan.

M/S Design sa...

Lisbeth:Här är det också kallt på natten.
Hoppas du får ha dina fina saker i buriken,ha en bra vecka du med.
Einars matte:Har fixat nätet på hönsgården så nu ska dom klara sig men tuppen får se upp om han blir kaxigare så han inte hamnar i vin.

Magica de Hex sa...

Så fint så vackert så poetiskt!

Magica de Hex sa...

Så fint och vackert och poetiskt!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...