18 juli 2010

Liten brudbukett...


Band en liten brudbukett till en vän nu i helgen med vit/rosa rosor (köpta) rönnspireans knappt utslagna blommor som ser ut som små pärlor, några rosa blommor från en heuchera, plättar i luften, blad från den vitbrokiga kornellen och några vattenväxter från dammen som bröt av i brunt.
Det är den andra brudbuketten som jag bundit och det är så kul, den här var liten men den första var stor och över en halvmeter lång.

Vet inte var tiden tar vägen men försöker ta det lugnt.
.
Här är det skugga på morgonen så det har blivit min frukost hörna.

Den här delen är dold så jag blir alltid glatt påmind av hur fint det är med grekvädden och dom röda rosorna, till och med rosornas nya blad går i samma färg som grekvädden.

Mer spännande än snyggt både gillar och inte gillar den här delen.

5 kommentarer:

mia sa...

vilken romantiskt bukett! det är bland det roligaste som finns att få göra fina buketter och att kunna ta blommor ifrån sin egen täppa. -ja vart tar tiden vägen- säg det? jag tyckte att jag hade all tid i världen med min luffarslöjd men opps...kan jag lämna mina saker till handlaget på fredag tror du, då har jag vägarna förbi där.// mvh Mia//

Unknown sa...

Vilken ära! Tänk att få binda en brudbukett! Den här var helt enkelt alldeles, alldeles underbar! Ett vackert minne för brudparet att torka och spara:)
Ha det gott,
Charlotta

Magica de Hex sa...

Så fin. Du har verkligen "öga" för det där med färg, form och blommor!

M/S Design sa...

Mia:Det ända som är bra med att tiden går fort är att man aldrig har långtråkigt.
Det går bra att lämna på fredag.
Charlotta:Ja det är kul att bli tillfrågad.
Annika:Tack.

Linn sa...

Va fin den va buketten. Kram Linn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...