31 juli 2010

Vinterträdgården på sommaren...


Fönsterna är putsade och nu återstår vinterträdgården, brukar ta den lite tidigare på sommaren ungefär när alla växter flyttat ut men i år har flera växter fått stanna kvar inne.
Mitt stora Kastanjevin har flyttats med viss möda, rankorna är ett par meter långa och ganska styva men det ser ut som den klarat flytten till en annan vägg.
Det blev en helt annan rymd i rummet .

Här inne är jag INTE nöjd det känns puttinuttigt och övermöblerat, det nya bordet är en aning för högt, trodde att det skulle fungera men varje dag retar jag mej på det så det lutar åt en kapning av benen.
Korgstolarna som jag fått är fina men inte i den stilen jag vill ha men dom får duga tills jag hittar några som passar bättre.
Soffan är skön att sitta och läsa i men helst av allt skulle jag vilja ha en snygg divan.
Här inne sitter vi och äter middag i bland när kylan och blåsten gör att det inte är skönt att sitta ute.
Här har jag möblerat om många gånger minst två gånger per år men i resten av huset har jag knappt ändrat något på sex år.
Iofs. så beror det på hur många växter man har för tillfället det varierar ju, när alla växter ska in igen har dom lyckats bli fler än dom som åkte ut och så har dom flesta vuxit till sig under sommaren och det är svårt att slänga växter.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...