7 mars 2011

Årets trädgårds planer...
Bilder från augusti 2010

Behöver binda ihop dom olika delarna av trädgården som det är nu är trädgården uppdelad i öppna och ytor med staket runt (för att hundarna ska kunna vara ute).
Finare/tydligare gångar som leder en mellan dom olika delarna av trädgården.

Eftersom man inte kan skaffa alla plantor man vill ha( dom är ju inte gratis) får man jobba stegvis, förra året kunde jag fylla på med Rhododenron eftersom jag hade turen att få flera i present, men fortfarande är den delen bara påbörjad.
Några mindre torvöar och ett par 'flätade' staket ska dit för att föra blicken in i skogen.

Och så måste det lösas det där med alla redskap som ska vara lätt tillgängliga: ogräskorgar, skottkärror, krattor och en massa andra bra ha saker, det måste lösas på ett praktiskt och snyggt sätt och där har några idéer börjat ta form.
Som det är nu möts man av alla grejor vid gårdsplan där dom står längs garageväggen och det ger ett rörigt intryck.

Den större omläggningen av trädgårdslandet får vänta till ett annat år eftersom verandan ska snickras först, då hinner jag rota fler buxbomsplantor till häckarna.

2 kommentarer:

Kristina Bonander sa...

Det är ett kärt nöje det här med att planera. Ibland är det nästa bra att det blir för dyrt att köpa allt på en gång. Det blir naturligt så att man drar ut på tiden då....och man har ju inte så bråttom egentligen!?
Hälsningar
Kristina

lottens vita och gröna sa...

härliga planer det är de bästa drömmarna för att klara vintern!
låter intressant ska bli härligt att följa!
varmkram lotten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...