17 maj 2012

En fin dag...Det blev en fin dag i dag, lite svalt men solen har varit framme så det har gått att vara bar om både armar, ben och så har Harry (Papegojan) kunnat vara ute.
B har kört med jordfräsen på åkern och så har vi satt potatis där: Amadin, Asterix och Sparrispotatis.
Ytterligare två krukade rosor har fått permanent plats, två kommer få vara krukade hela sommaren sen är det bara fyra kvar.
Hållt på med att fylla krukor och flytta runt dom och planterat ut överblommade vårlökar som stått i krukor, vilken tid sånt tar...
Vattnat frösådderna för det var inte mycket regn vi fick i natt.
L var och hämtade våra gamla höns för jag tröttnade på att dom inte lät dom nya vara ifred, hos L får dom det bra men lite tråkigt är det.
En liten siesta i utesängen, middag i vinterträdgården sen ett glas vin ute till dammens vattenporl och fåglarnas kvitter har också hunnits med.

9 kommentarer:

Skogseva sa...

En härlig dag låter det som! Här har det mest regnat så trädgården fick vila från våra rensande fingrar, men i morgon...
Må så gott och kram från Eva

Ranten sa...

Det høres ut som endeilig dag i hagen :)Her er det, i tillegg til å være nasjonaldag, også grått og vått så vi har byttet ut hage mot sosialt samvær innendørs :) Men det er lovet sol og varmere dager så da håper jeg at jeg blir like flittig som deg!

Sabelhagens Olivlund sa...

Vad underbart att kika in till dig och se soliga fina bilder! Härligt mysig dag du haft.
Ha en skön långhelg.
Kram Maria

Anna Vattenkanna sa...

Det lät som en finfin dag i maj det där.

Kram

Ninnis sa...

Vilken härlig dag som du tagit till dig...=)Vilka underbara bilder du visar upp idag..tack för det...!!!

Ha det bra..<3

Kram Ninni

Laila sa...

Härliga dagar nu, tror att vi här långt ut på ostkusten har bästa vädret! Måste nog också vattna nysådderna i morgon bitti!
Önskar dig en fortsatt skön helg!/Laila

Anna-Maria sa...

Låter som en helt perfekt dag!

Magica de Hex sa...

Det är så vackert med allt som börjar spritta och slå ut just nu. Nu när jag vaknade har mina äppelträd slagit ut i blom. Ljuvligt. Och det planterades en lavendelrabatt häromdagen. Ska ta en bild och visa, men de står under nät så att inte rådjuren äter upp dem. Vet du om rådjur gillar lavendel?

M/S Design sa...

Tror faktiskt inte dom är så förtjusta i Lavendel!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...