5 juli 2012

Borstnejlikor...

Nu har Borstnejlikornas tid kommit!
Dom blommar i massor runt trädgårdslandet, den röd/rosa blandningen gör sig fint mot det faluröda planket.
Ligusterhäcken längs med vägen klippte jag i dag och B tog hand om gräsklippningen.
Åkte och hämtade krukade häckplantor som vi fick av vänner men jag är inte säker på vad det är för sort, får lov att söka eller få hjälp...

3 kommentarer:

Anna Vattenkanna sa...

Borstnejlikor har en speciell plats i mitt hjärta... min farmor brukade ha sådana och tog egna frön. De blev ju underbart olika och jag minns hur jag som liten tös (jag hade inte börjat skolan det vet jag) brukade sitta på grusgången och jämföra deras olika färger och teckning. dina är precis sådär variabla och fina... tack för att jag fick upp ett härligt minne genom dina bilder!

Kram

Hélena sa...

Otroligt vackra och färgglada bilder.
Så somrigt!
Ha det bäst!
Kram Hélena

Blomkärringen sa...

Jag gillar dom, men glömmer alltid att så dem. Måste tänka på det snart! (:D
Ha det fint!
Blomkärringen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...