4 juli 2012

Snart semester...


                                          Black Molly som frösått sig själv så här fint i korgen.
Men tvivlar på att jag kommer ligga i ute sovrummet/sängen och titta upp i himmlen någon längre tid men små stunder blir det nog.                                                                                                                Vi ( mest B) ska snickra ihop ett vedskjul på semestern och ta itu med lite smått som inte blivit gjort ännu.

6 kommentarer:

lisashus sa...

Åh, så vackert du har det! Ser att du har klippt häckarna också! Så flitig du är i din trädgård. För mej är detta finlir, själv har jag fullt sjå med ogräset och gräsklippningen!:)
Lisa

Tittis trädgård sa...

Vilka härliga bilder, jag tycker så mycket om det rostiga ihop med grönskan. Såg den fina vattenutkastaren i ditt förra inlägg, det såg nästan ut som en del av en slotts-trädgård med de fina klippta häckarna.Verkligen snyggt!/Titti

Hélena sa...

Ser helt underbart ut och semester är aldrig fel :-)
Ha det bäst!
Kram Hélena

Staudefeen sa...

Det er da ellers noget af et uderum, du har - det ser da helt fantastisk ud!

Kh. Marlene

Katarinas trädgård sa...

Jo, men du måste ju ligga i din fina utesäng! I vinter går det ju inte! Och frösådda violer, det vill jag också ha, men den trivs inte här, kanske skulle jag försöka igen... Snyggt med korgar och krukor som matchar varandra!
Hälsningar
Katarina

Blomkärringen sa...

Så snygga de flätade järnkorgarna är! Har sett dem innan och attan vad gärna jag skulle vilja köpa! (:D Fina lummiga och gröna planteringar,
Ha det bra!
Blomkärringen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...