16 augusti 2012

Vad var bra...

och mindre bra...
 Vid staketet var det fint ända tills Digitalisen blommat över och klipptes ner, det blev bara lite torra bladrosetter kvar och dom växter som skymts av dom högresta Digitalisen såg deppiga ut så det blev en komplettering med Träjon, få se om det blir något mer.
 I rosrutan är jag nöjd med den svävande Vädden och Floxen däremot blev det inte något vidare med den gulvita Sömntutan som det bara blev några få av.
Runt trädgårdslandet (innanför Buxbommen) blommade Borstnejlikor i en massa rosa röda toner, mer häftigt än snyggt, när dom blommat över och togs bort kom en ganska ledsen Kärleksört fram, den hade blivit tunn och ranglig av brist på ljus i havet av Borrstnejlikorna så det blir ingen repris, nästa år ska det bli lite mer nedtonat.

6 kommentarer:

Marie Lithén sa...

härligt med all klokskap man får när trädgården mognar i aug:) Ser fint ut i alla fall! Gillar din vilda sommarkruka skarpt också!

Staudefeen sa...

Hvor ser det smukt ud - flotte bede :-)

Kh. Marlene

Ninnis sa...

Bra att man kan ändra allt med några spadtag....å så kanske man kan köpa lite nytt...=)

Ha det bra !

Kram Ninni

Ranten sa...

Her må også revebjellene fjernes når de er ferdig avblomstret. Ikke så mye å samle på etter det. Men de har gitt mye glede lenge :)

Sabelhagens Olivlund sa...

Vad snyggt med den svävande vädden i rosrutan! Vill ha:))). Jättebra att göra en liten lista på vad man tycker var bra och mindre bra. Jag ska också göra det, för man tror att man kommer ihåg mer än man gör:)).
Ha det gott.
Kram Maria

Laila sa...

Bra idé att gå igenom lyckat-mindre lyckat! Kanske kan man så småningom lära sig att lära av sina misstag!:-)
Ha det gott!/Laila

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...