24 september 2012

Höst bestyr...


I helgen fick jag hjälp att gräva upp och flytta växter från den vänstra av dom här två rabatterna, den högra är så gott som klar där har det tagits bort och flyttats runt tidigare, det är bara tulpanlökarna som ska ner.
Äntligen blev buskrosen uppgrävd i den vänstra, vet inte var den ska hamna ännu, några Flox fick ersätta rosen.
M grävde upp två Vinbärsbuskar med som stod bakom den än så länge fjuttiga Avenbokshäcken bakom rabatten, dom hade blivit alltför stora och dom har inte heller fått någon ny plats.
Det har börjat bli som tänkt men det blir nog några justeringar till.
Det som återstår att få ner i jorden innan det blir för kallt förutom lökarna är: fler av mina Aurikler, några Alunrot, falsk Akacia, Hostor och flera andra som fyllt krukorna i sommar, några kommer grävas ner med krukor.
Har fått in dom tre stora Olivträden i vinterträdgården men inte ställt dom på plats ännu för orken försvann men räknar med att den kommer tillbaka snart...

2 kommentarer:

Sabelhagens Olivlund sa...

Vad du jobbar och sliter. Skönt att få det gjort:). Jag har nte varit i trädgården i helgen, och ha en del kvar att göra där. Två rosor ska ner i jorden och en del krukade plantor. Oliven får stå ute ett tag till.
Ha en fin tisdag.
Kram Maria

Anna-Maria sa...

Visst känns det skönt när man kommer igång men jag tappar också orken ibland, känner bara att nej nu räcker det. Men den brukar återvända var så säker!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...