25 augusti 2013

Hur blev det här...

 Sisådär blev det med krukinnehållet här i sovrummet, murgröna och plättar ok likaså alunrot och barrväxterna men det kommer inte bli batat nästa år och inte heller flera olika växter i krukorna, brukar inte blanda och vet inte varför det blev så i år möjligt vis pga. lathet.
 Det lilla växthuset som skymtar i bakgrunden har fått påfyllning av krukade frösådder, har varit ganska flitig att ta reda på små rymlingar och planterat dom, fyllt på med fler Buxbomssticklingar också. 

 Nöjd med suckulent planteringarna  den här i urna och den i det stora fatet, visst ja har en liten till i en båtformad urna.


Kan tänka mej att göra ett par till men ska nog avvakta och se hur dom klarar vintern.
Här blev det inte mycket gjort, glömde av att piffa efter att Auriklerna blev utplanterade, däremot har det använts flitigt till lunchrum.

4 kommentarer:

Laila sa...

Fina suckulenter! Försöker leta upp de vilda jag kan hitta för att fylla ut i bergsskrevorna kring frukostplatsen. Är du intresserad av havtornsplantor? Kolla i så fall mitt senaste inlägg!
Kram

Törnrosa sa...

Dina bilder är alltid så fulla med vackra ting och stilleben, massa härliga växter och fina rum. Lustittar på dem och önskar det var hos mig.
Kram

Anna-Maria sa...

Väldigt fina suckulenter! Jag tycker att de är så vackra, lite stela och enkla. Och beständiga. Snyggt gjort! Angående att saker inte blir som man tänkt, tja då vet man ju till nästa år eller hur?Kram!

Ranten sa...

Veldig innbydende og flott hos deg :)Ha en flott høstuke!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...