1 oktober 2020

Nytt i trädgården... I våras fick jag för mej att göra en ny rabatt innanför Liguster häcks rundeln, meningen var att det skulle bli fyra eftersom rundeln är uppdelad i fyra delar, men det var jobbigare än vad jag trodde/kom ihåg att gräva i den hårda lerjorden. Och så kräver ju fyra rabatter betydligt fler växter än en...

Tänkte att färgtemat skulle bli gul, aprikos, vitt och lime så blev det inte riktigt i alla fall inte den här sommaren, eftersom dahliaknölarna och övervintrade sommar rudbeckior fick fungera som utfyllnadsväxter, så det blev en riktig karamellrabatt.

Och som vanligt är det nog lite väl tätt mellan växterna...

Förra veckan grävdes i alla fall dahliorna upp och dom mörkaröda alunrots plantorna byttes ut till Lime Marmelaid så nu börjar det bli som det var tänkt från början.

Vill rama in rabatten med en tegelrad sen om jag får tag på något tegel.4 kommentarer:

Kris Peterson sa...

That first photo of your garden with the colorful sky behind it is spectacular, Mariana. Best wishes with your garden projects!

lisashus sa...

Dina trädgårdsbilder är heelt underbara! Vilken fantastisk trädgård du har!
Tusen tack för kommentar hos mej!
Njut av hösten!
Kram
Lisa

Arun Goyal sa...

Beautiful garden..It would be my pleasure if you join my link up party related to Gardening here at http://jaipurgardening.blogspot.com/2020/10/garden-affair-succulents-world.html

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...