2 oktober 2009

Höstpyssel


Att pynta om i krukorna efter sommaren är trevligt även om det kan vara svårt att kasta ut sommar blommorna när dom ännu inte har vissnat.
Köpte bland annat en söt dvärg gran som sattes i lövkorg av pil med mossa som täcker jorden, kommer bli fin i vinter.
Hortensian blå/lila/gröna färg kunde jag inte motstå, den får stå ute ett tag innan jag klipper av blommorna och gör att arr. inne av den.
Kom på en av mina hundar smaskade på en av mina nyligen nedgrävda tulpanlökar, misstänker att det inte var den första det återstår att se i vår så nu är det hundgården som gäller hädanefter.

7 kommentarer:

Bistels Brenneri sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bistels Brenneri sa...

Hei!! Så koselig du har gjort det. Jeg har ikke grønne fingre som vi sier i norge. Har du hengt keramikk i treet, det frisket opp. Ha en god helg :o)

M/S Design sa...

Hej Bistel nej det är inte keramik utan duktyngder av sten för att få grenarna i rätt riktning, ska försöka få lite asiatisk känsla på dom om det går.
Har en vän som är duktig på bonsai och har blivit inspirerad av henne.

Bistels Brenneri sa...

Hej!! Vi hadde også stener hengende i våres plommetre, grenene stod rett opp. Faktisk så hjalp det, nå er det blitt til et flott pæretre som bærer masse av frukt. I dag morgen satt jeg over en glasurbrenning..programmet er nettopp ferdig. Nu er jeg så spent på resultatet, kan nesten ikke vente til i morgen. Jeg er ikke så kjent med glasurer og farger ennå. Jeg kan veldig lite om dette. Jeg elsker å sitte å forme figurer av leire. Det hadde vært spennende å se flere ting du har laget i keramikk. Hilsen Bistel.

Bistels Brenneri sa...

Trykkfeil...Et plommetre som ble til et pæretre det er ikke dårlig, jeg mener plomme tre.

M/S Design sa...

Hej
Det är alltid spännande att få öppna ugnen!
Som det är nu så använder jag bara järnoxid på min vita stengodslera och den svarta har jag ingen glasyr på alls.
Använder du lergods lera eller stengods?
Det kommer nog lite bilder framöver på keramik men har inte så mycket klart ännu.

Bistels Brenneri sa...

Hei igjen!! Jeg bruker også bare stengodsleire. Oksyd bruker jeg også mye av, jeg liker at det blir litt røft. Har nettopp lagt ut bilder på min blogg....hesten er bare sort leire uten noe som helst. Er rimelig fornøyd med resultatet. Ha en god kveld :o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...