17 december 2009

Mera snö


Jag önskade snö men men inte så här mycket, hundarna vägrar gå ut och bilen står fast i snön på vår väg kommer varken fram eller bak så länge det blåser är det ingen ide att skotta det driver igen på en gång.
Alltså jag kommer inte till jobbet i dag.

Men inne är det varmt och mysigt.
Kamelians knoppar börjar slå ut, dom är så rent vita.
Krokusen har kommit upp som planterades i krukan med citronträdet, ska bli kul att se om dom kommer blomma och kvistarna med magnolia knopparna som gick av och sattes i vattnet har börjat slå ut i vasen det trodde jag inte dom skulle göra

7 kommentarer:

Magica de Hex sa...

Guuud så vacker! Vill också ha en!

Linn sa...

Haha så mycket snö! Tänkte jag skulle ge mig ut på stan och julshoppa idag men så tittade jag ut genom fönstret och beslöt mig för att stanna hemma. Brr. Men riktigt fint är det.

M/S Design sa...

Du får testa en kamelia i ditt fina blom rum, den vill ju ha lite svalt på vintern.
L:Det har drivit snö så jag har fått pulsa i höfthöga snödrivor för att sätta ut vägpinnar så jag får behålla lite av ligusterhäcken och stenmurarna. Bilen fick dras fram med traktor och jag fick en ofrivillig krya på mej dag hemma.Det har kommit över 50 cm i dag.

Bistels Brenneri sa...

Hei!! Så mye snø...vakkert. her er det ikke kommet noe snø. Metrologene sier det blir hvit Jul her også, får håpe det. Ha det fint i snøen. Hilsen Lisbeth :-))

Annika Christensen sa...

Det gör väl inget eller....
Fint du har det kan vara skönt att få vara hemma och njuta av allt det fina.
Här kommer nog mera snö under dagen.
Ha det gott
Annika

M/S Design sa...

Mycket snö är det och visst är det fint men det får gärna vara uppehåll ett tag nu för vi har ingen mer stans att lägga mer snö.
En trevlig helg på er alla.
Mariana

Glädjekällans Trädgårdsblogg sa...

Mycket snö! men vackert är det!

Trevlig helg
Birgitta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...