13 januari 2010

Vackrare nu än på sommaren...
Järn ställningen med dom små hängande keramik blommorna och torra slingor av klematis är faktiskt vackrare nu än på sommaren.

Gammal skål på fot i den härliga Gotlands leran (stengods) fungerar som fågelbad på sommaren ser trevlig ut även halvt dold av snön.

Visst är det vackert ute men ack så trött jag är på kylan, är ingen sportig person som gillar skidor eller skridskor så jag gläds inte åt fina spår eller is.
Testade en gång att åka slalom, hade skidläraren varit närmare mej så hade jag klippt till honom med staven för han påstod att det inte var brant, var livrädd och spännde mej så dant att jag hade värk i fötterna i flera dar efter.
Det enda som var roligt var att åka pulka/tefat men det vågar jag inte längre få hålla mej till promenader tills det börjar töa och man får börja i trädgården igen.

5 kommentarer:

Annika Christensen sa...

Ja du det var vackert...
Här ser det lite trist ut just nu.
Vad fint fågelbadet verkar har du visat hela innan?
Det ser jag framemot att se.
Ha det gott
Annika

Lotta 8`) sa...

Jag instämmer, mycket vackert! och du har lyckats fånga det på bild med känsla :) Jo, det börjar bli långdraget kallt nu, visst älskar jag snö men det räcker med kyla nu, kan det inte bara vara någon minusgrad? Men det är fantastiska soldagar och det är ljust när jag kör hem från jobbet - härligt!

Må så gott, =)

Bistels Brenneri sa...

Hei!! Ja,dette er riktig vakkert. Keramikk gør seg ute i kulden. Jeg gleder meg til å komme igang og lage masse keramikk etter flere ukers pause. Ha det fint.
Lisbeth :-))

Marie Lithén sa...

mm framträder mycket tydligare, läckert!

M/S Design sa...

Annika: Vet inte om jag visat det tidigare har lite dåligt minne tydligen visar ibland gamla bilder har jag märkt, ska fota det när snön smält.
Lotta: Lite vackra soliga töväder dagar skulle sitta fint.
Lisbeth: Samma här ska försöka börja igen.
Ha det så bra
Mariana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...