6 april 2011

Blomstöd utan svets...

Så här blev det...böjde till tre bågar och najade ihop dom. Rosstödet är gjort av fyra delar i två nivåer för att kunna binda ner rosgrenarna för bättre blomning och för att kunna delas/tas isär lättare om det behövs ett större senare.
Pionerna fick också varsitt stöd... det går lätt att bygga ut dom med fler bågar om det behövs, bara att naja dit en båge till vartefter dom växer.

5 kommentarer:

Linda Lunda sa...

Skitbra ide!

Skogseva sa...

Oh, så smart! Något jag kommer att använda mig av till mina pioner. Maken blir glad när han slipper att bygga tidskrävande och komplicerade ställningar.
Må så gott änskar
Eva

Prästgårdseva sa...

Ser bra ut!
Dvs. det syns inte så mycket... Hoppas, att du inte missförstår men ofta tar blomstöden över. Det här såg ut att kunna smälta in samtidgt som det som syns var naturligt fint med 'mjuka' böjar. Vilket får mig att undra vad du använt för material. De rundjärn vi ibland använt som raka stöd lär i alla fall inte jag kunna böja.
Kram
Eva

M/S Design sa...

Eva:Det är 6 mm släta järnstänger som jag beställer från en smidesverkstad, dom är lätta att böja runt om man har lite stöd som ett grovt rör eler nåt.
Mariana

Suss o Kai sa...

Så smart och lätt :) häftigt Kram Suss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...