14 april 2011

Risk för minus i natt...

Tycker det är sött att plantera in små pensé och dom brukar fröa av sig och dyka upp igen. En massa små violer kommer blomma här om ett tag, dom trivs i det tunna jordlager som ligger på dom låga bergshällarna vid hagen.
Håller tummarna för att dom här tulpanerna kommer upp i år igen.

Tog bort gräset förra året så det kommer inte se ut så här när/om tulpanerna kommer upp.

Risk för minus i natt så så jag täcker mina plättar i luften i natt.

4 kommentarer:

Lotta 8`) sa...

Nä fy, nattfrost vill vi inte ha! Jag har ställt ut någon Murgrönsviol så jag hoppas innerligt att det inte blir kallt här hos oss.

Så söta primula du har! Har du dem i rabatt eller kruka under året? Har fått för mig att de fryser lätt men det kanske de inte gör?

I dag var det härligt ute, kunde varit ute längre men blev lite trött efter ett tag, känns att det är slutet på arbetsveckan nu, skall bli skönt med ledig helg :)

Må så gott :)

Katarinas trädgård sa...

Klarar plättar i luften lite kyla? Då måste jag sätta ut mina, jag gillar att ha krukväxterna ute. Minusgrader vill vi inte ha, men jag har tagit in min citrus för säkerhets skull. /Katarina

M/S Design sa...

Lotta:Dom jag visat har jag krukade i vinterträdgården men även några ute,fast dom lär dröja innan dom blommar.
Katarina: Plättarna klarar lite kyla,hade plättar i höstkrukorna och dom var fina länge trots lite minus.
Mariana

Laila sa...

Violer brukar fröa av sig hos mig, men inte penséer. Har ihärdigt motstått alla penséerbjudanden tills i södags då jag föll för 20 mörkblå skönheter som du växer till sig i stenpartiet.

Så bra att plättar i luften klarar lite kyla! Har mina i krukor i stan och de står torrt och skuggigt och mr inget vidare. Nu ska de ut på grönbete! Tack för tipset!

Ha det gott!/Laila

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...