15 juli 2011Den blåa rabatten artar sig bra, det är bara en växt som inte klarat sig en ljusblå vädd men annars blommar det för fullt.

Men ska nog komplettera den med några små blommiga vävare.Bygget går vidare, nu är stommen klar (ej på bilden) taket är pappat, golvet ligger och det är 'bara' dom fina fönstren och lite 'staket' kvar.

B slet hårt med taket i går, jag har lovat att inte komma på några fler större projekt på ett tag.

Trädgården har fått klara sig själv ett par dar och det märks för nu behövs det klippas ner en hel del växter som blommat över.

Nu är en mellantid då Honungsrosen inte längre är vacker utan bara ser risig ut tills alla gamla blommor fallit av och så är det på flera ställen i trädgården.

Äntligen så fick vi 'lite' regn...

4 kommentarer:

Britt sa...

Ser ut att bli en fin altan. det är något som jag också önskar mig. Kanske någon gån får jag också en//Britt

Anna Vattenkanna sa...

Kul när det blir som man trott - jag menar din blå rabatt. Ditt köksland ser så vackert ut...jag gillar verkligen köksland och tycker att de är lika vackra som de vackraste rabatter :-)

Så fint dina klematis blommar också - härliga färger!

Kram Anna Vattenkanna

Skogseva sa...

Underbart med en blå rabatt tycker jag som har en trädgård som är blå/vit.
Det där att lova att det inte ska bli fler 'storprojekt' känner jag igen - men ack så svårt att hålla. Jag gav käre maken det löftet nu i sommar och undrar redan hur jag ska presentera min idé om en stenläggning runt min stora nävrabatt!
Kram från Eva

Staudefeen sa...

Det ser fantastisk dejligt ud - virkelig smukt :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...