29 juli 2011

När är det som finast...


B's favoriter röda rosor här i fint sällskap, en lite busig rabatt...
Har fått den frågan flera gånger och inte kunnat svara.

Det är så vackert när Honungsrosen, pionerna och flädern blommar i juni men det är vackert även just nu när Lavendel, floxen och rosorna blommar.

Och jag som önskar mej en grön trädgård! undrar om det skulle kunna gå att hålla sig till en trädgård utan blommande växter troligtvis inte eftersom man blir så där löjligt glad när en viss blomma, som tex. den lila valmon slår ut...

6 kommentarer:

trädgårdsdrömmar sa...

Ja en trädgård utan blommor skulle inte gå för mej.

Blomkärringen sa...

Det är härligt nu! Det är fint med gröna blad men jag tror inte det skulle gå så bra för mej heller. Det blir nog en kompromiss... blommande växter med fina blad... (:D Jag har en del av lunden som består av flocknäva, spetsmössa och myskmadra nu när alla har blommat över är det en härlig grön matta i olika gröna färger, älskar den!
Tack för titten! (:D

Suss o Kai sa...

Mmm när är det som finast??? all tid har väl sin charm tror jag man njuter av alla stunder av olika saker och nöjen :) men en sommar trädgård utan blommor? skulle de funka? vet ej vågar inte prova Kram Suss

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Fick den frågan nyligen. Och jag kunde faktiskt inte svara. När är ens trädgård som finast egentligen??? Jag svarade att jag nog kanske gillade våren bäst. Men för den skull vet jag inte om trädgården är finast då. Alla tider har sin charm på nåt sätt.

Skulle också ha svårt att klara mig utan blommor i trädgården. Även om det gröna är det viktigaste ändå.

Underbar vallmo!!! I dag slår nog mina första ut. Spännande!!!

Kram
Charlotte

Laila sa...

Vilken fråga är det du har fått som du inte har kunnat svara på? Något måste ha fallit bort i inlägget.
Jag tror inte naturen kan "tänka sig" växter utan blomning!
Ha det gott!/Laila

M/S Design sa...

Laila:Frågan utan? När är det som finast (rubriken).
Jag tilltalas mycket av trädgårdar som går så gått som bara i grönt och av 'träd' trädgårdar med vacker under vegitation, men att vara utan blommor skulle va svårt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...