6 oktober 2011

Flyttar in...


En massa krukor/växter har flyttats in i vinterträdgården och till farstukvisten.
Vad skönt tänkte jag att 'bara' citronträdet är kvar att få in(väger bly) men hade då förträngt att på den nya verandan står det en massa Pelargoner och utanför växthuset alla Aurikler som också ska in...

Däremot fick en Gran i korg flytta fram för lite tomt blir det när 'sommargästerna' flyttar...

5 kommentarer:

trädgårdsdrömmar sa...

Konstigt det där att man så lätt glömmer alla krukor som ju måste tas om hand.Såg idag att även jag glömt ett par som måste in senare.Bland annat min Kamelia.

Sabelhagens Olivlund sa...

Det är ett pyssel när allt ska in. I år har jag fått förmånen att kunna ha alla krukor hos min sambos syster i deras uterum.
Kram Maria

Blomkärringen sa...

Så härligt att ha det mesta inne. Ev vinterträdgård ligger som ett drömprojekt här, men det lär dröja! Härligt!
Ha det gott!

Katarinas trädgård sa...

Jag bävar för inflyttningen! Det blir ju fler och fler krukor för varje år, så nu måste jag slänga ut bordet jag har vinterträdgården... /Katarina

Suss o Kai sa...

Mmmm hade oxå en massa blommor innifrån ute för att slippa vattna så mycket inne men nu har de allt fått flytta in igen för de börjar bli kallt ute HU som tur har de inte snöat här men de har snöat i sverige Kram Suss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...