21 oktober 2011

April-September 2011...


April, svullna bladknoppar på syrenen.

Juni, nu är det som finast, syren, hundkex och jordgubbsblom.


Juli, jordgubbarna som fungerar som underplantering i högra sten planteringen gav massor av gubbar men dom flesta plantorna har tagits bort och ersatts med lavendel.September, inte så stor förändring.

Den blå rabatten till vänster har varit fin hela sommaren, hoppas att den nyplanterade lavendeln ska göra så dom olika sten 'öarna' binds ihop färgmässigt.

11 kommentarer:

trädgårdsdrömmar sa...

Juni är nog den trädgårdsmånad som jag gillar allra bäst.Allt är fortfarande nytt och skirt och vårens blommor fina.Trevlig helg

Sabelhagens Olivlund sa...

Vad det är roligt och intressant att följa en rabatt över tid såhär. Växthuset är ju så fint så man dånar!! Så mysigt att sitta där.
Kram Maria

Katarinas trädgård sa...

Hej Mariana!
Diamantröret (Calamagrostis brachytrica) är ganska härdigt, borde funka hos dig om det är någorlunda väldränerat. Enligt böckerna blir 80 cm utan vippor och 140 cm med, men mitt är betydligt lägre, kanske 50/100. Men det passar mig bra för då syns det bra mot idegranshäcken. /Katarina

Lene sa...

Hvor er det sjovt at se det samme motiv med måneders mellemrum. Så kan man rigtigt se der sker noget. Det ser rigtig hyggeligt ud - især billedet fra juni.

Blomkärringen sa...

Roligt att se förändringen över året, dina jordgubbar verkar trivas fint så kommer säkert även lavendel att göra Jag sådde smultron i år som inte revar som jag ska ha till kantväxt i några rabatter, tycker det är fint!
Ha det gott!

Suss o Kai sa...

Mmm man längtar till nästa år och vår då allt sätter fart igen Kram Suss

Candylei sa...

A wonderful picture journal of the months! Love your greenhouse! Do you ever have dinner by candlelight in there?

Annika Christensen sa...

Jag älskar september om det inte regnar så mycket. Då luktar det lite jord och det blåser ofta inte så mycket. Dessutom är jag hemma lite mera njuter.
Ha en skön söndag
Annika

M/S Design sa...

Candylei: Thank you. Yes we have candle light dinners out there sometimes. Very cozy.
Katarina: Det kan passa bra, har tänkt ett gräs som en avdelare istället för en liten häck i en trädgård.
Mariana

Kristina Bonander sa...

Roligt att jämföra under året. Kul också att fota samma plats under flera år. (Men då tar det ju ett tag innan man har något att visa)
Hejsningar
Kristina

Staudefeen sa...

Hvor ser der bare smukt ud hos dig :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...