14 mars 2012

Lite av varje...

Bladen på Tulpanträdet har slagit ut!
Små plantor av olika Pelargoner, Violer, Primula och Fikon i den tillfälliga växthyllan.

Fortsätter så smått att städa i trädgården, man kan vara ute en stund efter jobbet.
Har klippt ner alla perenner i det röda rummet på baksidan och klippt ner gräsen vid dammen, Elefantgräset står kvar men det väntar jag med att klippa ner.
Vi har fortfarande lite snö kvar på ett par ställen och isen ligger på dammarna, i den lilla gör pumpen hålet större för varje dag.
Har varit i ett litet hus som ska rivas om ett tag och hämtat lite trälådor, trädgårdsredskap och några baljor.
Och ett stort rektangulärt zinkkar som vore fint att ha vatten i.
Tittade in på ett företag i går där jag ritat ombyggnaden av kök och lunchrum och det blir riktigt snyggt!
Ska bara försöka få till det med gardiner och det är inte min starka sida för hos oss finns inte en enda gardin i hela huset, men har hittat ett tyg som jag tror blir bra.
*Hittade i dag mina glasögon som legat ute i en rabatt nästan ett år nu och dom var mycket leriga men hela, jippi nu har jag två par...

5 kommentarer:

Ranten sa...

Ja vi har trosset høy luftfuktighet og ruslet i hagen alle dager denne uken. Ingen sol med det første men dagene er jo både lengere og lyser :) Her har også tulipantreet begynt å vise blader. Ut og få litt jord under neglene!

Katarinas trädgård sa...

Så mysigt det ser ut! En sån lite högre hylla borde jag också ha, det är så trångt i min vinterträdgård! Men nu har jag faktiskt börjat skicka ut oliver, lager, en citrus, rosmarin mm så det börjar äntligen lätta lite.
Ha det bra!
Hälsningar
Katarina

Lotta 8`) sa...

Samma här, fortfarande tjäle så det stora röjet får vänta, men jag har som du, kunnat gå ut efter jobbet och börjat rensa och få bort löv. Funderar på om jag skall våga placera ut lite växter i lilla växthuset? Dottern har lovat passa växterna när vi är på resande fot, och tror det kan vara lättare för henne att vattna på bricka, än att dutta i olika krukor. Får hålla tummarna att de jättekalla nätterna är över.
Ha en fortsatt skön vårvecka ♥

Marie Lithén sa...

blev som en glasögonrabatt;) tänk så mycket vår du har redan!

Sabelhagens Olivlund sa...

Så det växer på dina hyllor! Ser så fint och fräscht nytt ut. Det hade varit häftigt att ha ett tulpanträd, ska bli kul att följa ditt. Det låter spännande att plocka saker ur ett rivningshus.
Hihi, vad kul att du hittade dina glasögon.
Ha det gott.
Kram Maria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...