31 mars 2012

Våren tar en paus...

Fredagens morgon bjöd på vackert mönster på vinterträdgårdens tak och Lördagens morgon ett tunt vitt täcke!
Det finns en hel del man ska/kan göra men när våren tar det lugnt gör jag det med...

11 kommentarer:

Hélena sa...

Samma sak här! Blir en lugn innedag...men man kanske skulle skola om några plantor..och så lite mer...Finns mycket man kan göra inne också :-)
Ha det bäst!
Kram Hélena

trädgårdsdrömmar sa...

Samma här.Idag snöar det som attan ibland.Och blåser svinkallt.Blir till att kura inne.MVH

Ranten sa...

Ja helt utrolig (det bured kanskje ikke være..) men også vi har fått et dryss med snø i natt! Siden vi har så mye som har kommet i blomst håper jeg at det forsvinner fort. Den dekorasjone på det midterste bildet var veldig flott. Noe du har i hagen? Metall? God helg!

M/S Design sa...

Den är av grå metall/plåt en ljusstake som står i fönstret men den används som pynt och inte som ljusstake, fågeln har jag satt dit.
Mariana

Ranten sa...

Takk for svar. Ja den var jo veldig dekorativ og skulpturel. Og fuglen på toppen ver vel det jeg vil kalle prikken over ien. Det lille ekstra som løfter mye :)

Laila sa...

Du har så rätt, försöker att inte känna mig stressad av allt som återstår att göra i trädgården , men nu är det kura vid brasan som gäller!
Ha det gott!/Laila

Suss o Kai sa...

Vackra bilder det blev i pausen :) Kram Suss

Törnrosa sa...

Min lugna dag gick i 180, nåja, som allra mest 155, från Hudik och hem på seneftermiddagen. Men nu kan jag ta det lugnt och njuta...av din vackra bild.
Hej från Törnrosa

Blomkärringen sa...

Så vack! Brr, har varit ruskigt kallt under natten här men nu är en del av snön borta och det håller sig på runt 5 plus.

Prästgårdseva sa...

Tack för alla kommentarer hos mig.
Jag tror, att jag, när jag senast kommenterade hos dig, föreslog silverlind som ett alternativ till din nya trädplantering. Sedan dess har jag läst, att just silverlinden ansågs ligga bakom massdöd av humlor. Läste inte tillräckligt för att bli helt övertygad (det fanns olika förklaringar) men helt klart något att tänka på innan man ev. planterar det.
Så snyggt med den svarta vaxduken på sängen. Jag tittade på linnevaxdukar på trädgårdsmässan i Malmö men kunde inte riktigt bestämma mig för vilken variant som passade bäst och de lär inte vara lätta att hitta utanför mässorna. Synd för många var riktigt snygga och klart praktiska.
Jag brukar också övervintra verbenorna men klipper ner dem kraftigt, så mina blommar inte på ett bra tag. Vet du, att de är lätta att sticklingföröka? Ett bra sätt att snabbt få fler när man övervintrat dem.
Kram
Eva

M/S Design sa...

Eva: ska testa att ta sticklingar på min!
Sydde förra året ett skydd till grillen av Linnevaxduk och det har fungerat bra det blir inte fuktigt under.
Ska kolla det där med Silverlinden...
Mariana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...